banner1(5)
banner2
banner3(3)

KENAPA PILIH KAMI?

entuk sertifikat CE, sertifikat SGS dll.

IMG_9634

Stacker listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

1. Piranti mbalikke darurat;2. Desain sikil Straddle, garpu luwes kanggo nangani pallet ditutup;3. Motor nyopir AC sing kuat; 4. Katup unloading sing dibangun ...

IMG_1403

Stacker listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

Iki jinis tugas ringan walkIE stacker listrik lengkap CDD-A15, kapasitas loading maksimum 1500kg, dhuwur ngangkat saka 1600mm kanggo 3500mm bisa pilihan, iku ...

IMG_1826

truk palet listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

Truk palet listrik 2 ton, Jack palet listrik 2000kg, forklift listrik...

BABAGAN AWAKE DHEWE

Taixing Andylift

Taixing Andylift Equipment Co.,Ltd.didegaké ing 2009, dumunung ing kutha Taixing, provinsi Jiangsu China, lan dijamin bab 2000 meter persegi.kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita wis nggawe sistem riset lan pangembangan sing kuat, lan teknologi produksi maju sing njamin kualitas produk.Kita uga wis nggawe kasugihan saka pengalaman ing sales lan tim layanan sawise-sales, pangguna kita ing tatanan saka reputasi dhuwur banget…

PRODUK KAMI

produk kita akeh digunakake ing akeh panggonan kanggo nangani materi, utamané digunakake ing warehouse, logistik lan ing.