1.0ton four wheel sit down type electric forklift

Katrangan singkat:

1.0ton four wheel sit down type electric forklift

MOQ: 1 pcs

Rega FOB: $5800-$6500/pcs


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Iki mini lungguh jinis papat wheel forklift listrik CPD10, kapasitas loading maksimum 1000kg, dhuwur ngangkat standar 3000mm, gampang operasi, daya saka baterei, nul emisi, ora polusi.

kaluwihan produk

1. Nganggo motor sing diimpor kanggo ngasilake traksi lan kekuwatan sing kuwat supaya isih bisa mlaku kanthi ajeg ing dalan sing kasar lan lereng.

2. Nganggo motor hidrolik sing kuat kanggo nyuplai torsi luwih akeh supaya bisa ngangkat truk lan nyelehake kanthi ajeg.

3. Sistem rem sing luwih aman lan nyaman.

4. Dilengkapi roda idler gabungan kanthi kekuatan dhuwur lan tingkat deformasi sing kurang.

5. Dilengkapi silinder lenga ing mburi kanggo nggawe ngarsane broaden.

6. Katup mbatesi aliran bisa nyetel kacepetan gulung saka pigura portal.Bisa nyegah pigura portal supaya cepet mudhun sanajan pipa minyak njeblug, lan njamin safety operator.

7. mast loro-tataran lan silinder pindho, mesthekake versi operasi apik;

8. power steering elektronik luwih gampang kanggo ngontrol;

9. Kabeh mobil iku prasaja kanggo operate, trep, layar gedhe, tampilan LCD

Parameter produk

1.1 Model

Unit

CPD1030

1.2 Daya

 

baterei

1.3 Tipe Operator

 

lungguh

1.4 Kapasitas loading

kg

1000

1.5 Loading kadohan tengah

mm

450

1.6 Basis roda

mm

1100

1.7 Sudut kusen lawang (ngarep / mburi)

°

6°/12°

1.8 Bobot (kalebu baterei)

kg

1800

2.1 Tipe ban

 

ban padhet

2.2 Ban ngarep

mm

18*6*12 1/8

2.3 Jinis mburi

mm

15*5*11 1/4

2.4 Jarak wheel ngarep

mm

860

2.5 Jarak wheel mburi

mm

800

3.1 Sakabèhé dawa

mm

2635

3.2 Jembaré sakabèhé

mm

1020

3.3 Dhuwur sakabèhé (garpu paling murah)

mm

2000

3.4 Dhuwur sakabèhé (garpu paling dhuwur)

mm

3800

3.5 Ngangkat dhuwur

mm

3000

3.6 Dhuwur pigura nahan

mm

1950

3.7 Overhang ngarep

mm

370

3.8 Ukuran garpu

mm

100/35/920

3.9 Jembar njaba garpu (bisa diatur)

mm

200-1000

3.10 Min. ground clearance

mm

90

3.11 Jembaré saluran (1000*1200)

mm

3050

3.12 Radius ngowahi

mm

1690

4.1 Kacepetan nyopir lengkap / kosong

km/j

10/11

4.2 Ngangkat kacepetan lengkap / kosong

mm/s

200/280

4.3 Gradien maksimal kanthi beban lengkap

%

15%

5.1 Daya motor nyopir

kw

4

5.2 Ngangkat daya motor

kw

4

5.3 Kapasitas baterei

V/Ah

48v/140ah

5.4 nggunakake wektu

h

4.5

5.5 Mode kontrol  

AC

Pabrik kita

factory

Paket kita

detail

Apa milih kita?

1. Layanan apik

We njamin sampeyan mbales email ing 24 jam.
We njamin wektu babar pisan kualitas 12 sasi.
Sajrone wektu babar pisan, kita njamin nyedhiyakake bagean panggantos gratis kanggo produk sing cacat

2. Tetep inovasi

Kita nampani saben rekomendasi lan pendapat saka sampeyan lan nggawe kemajuan bebarengan karo sampeyan.Kita bisa ngrancang mesin anyar minangka syarat sampeyan, nganti sampeyan marem


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.