stacker listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

Katrangan singkat:

1.5ton 2ton stacker listrik, numpak forklift listrik, ngadeg ing forklift baterei

MOQ: 1 pcs

Rega FOB: $1900-$4600/pcs


Detail Produk

Tag produk

kaluwihan produk

1. Piranti mbalikke darurat;

2. Desain sikil Straddle, garpu luwes kanggo nangani pallet ditutup;

3. Motor nyopir AC sing kuat;

4. Katup unloading dibangun ing nglindhungi stacker saka overloading lan mbenakake linuwih saka stacker;

5. Daya darurat mati ngalih;

6.Turtle-shaped ngalih kacepetan alon;

7. Kontrol kacepetan variabel tanpa wates;

8.Foldable, thickened pedals lan njaga bar, nggawe opera tor luwih nyaman lan safety;

9.Silinder sisih njamin lapangan sudhut tampilan operasi lan stabilitas stacker;

10. Roda imbangan saka struktur imbuhan spring punika hard-nyandhang lan wis stabilitas apik.

Parameter produk

Model

Unit

CDD-B15

CDD-B20

Dirating beban

Kg

1500

2000

Jarak tengah beban

mm

500

500

Overhang ngarep

mm

960

960

Tapak rodha

mm

1555

1555

Bobot (karo baterei)

Kg

700-1100

700-1100

Bahan velg

 

PU

PU

Ukuran roda ngarep

mm

φ250*80

φ250*80

Ukuran roda mburi

mm

φ80*70

φ80*70

Ukuran wheel tambahan

mm

φ100*50

φ100*50

Jumlah roda (X = roda penggerak)

 

1X+2/4

1X+2/4

Trek roda ngarep

mm

886

886

Trek rodha mburi

mm

525

525

Ngangkat dhuwur garpu ing ndhuwur lemah

mm

1600/2000/2500/3000/3500/4000/4500/5000/5500

1600/2000/2500/3000/3500

Dhuwur gantry wis lowed

mm

2090/1590/1840/2090/2340/2590/2090/2257/2423

2090/1590/1840/2090/2340

Dhuwur maksimum karya forklift

mm

2090/2590/3090/3590/4090/4590/5090/5590/6090

2090/2590/3090/3590/4090

Min.dhuwur saka garpu ndhuwur lemah

mm

90

90

Sakabèhé dawa

mm

2140

2140

Ukuran garpu

smm

60*170*1100

60*170*1100

jembaré sakabèhé

mm

850

850

Jembaré garpu

mm

690

690

Jembar saluran (1000 * 1200mm tray)

mm

2464

2464

Jembar saluran (800 * 1200mm tray)

mm

2401

2401

Radius bunder bunder

mm

1600

1600

Kacepetan nyopir, muatan lengkap / ora ana beban

Km/h

4/5.6

4/5.6

Kacepetan ngangkat, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.08/0.1

0.08/0.1

Kacepetan tiba, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.09/0.12

0.09/0.12

Service rem

 

Rem elektromagnetik

Rem elektromagnetik

Daya motor nyopir

kw

1.5 (AC)

1.5 (AC)

Ngangkat daya motor

kw

2.2

2.2

Baterei 24v

Ah

120/210

120/210

Bobot baterei

kg

268

268

ukuran baterei (dawa * jembaré * dhuwur)

mm

650*260*480

650*260*480

Tingkat swara

DB(A)

<70

<70

Packing kita

detail

Apa milih kita?

1. kualitas
produk kita ketemu sertifikat CE lan sertifikat liyane supaya sampeyan bisa njaluk produk kualitas dhuwur saka perusahaan kita

2. rega
kita perusahaan kang wis cedhak 20 taun pengalaman ing industri iki, supaya kita bisa nyedhiyani rega competitive lan produk kualitas dhuwur kanggo kita pelanggan

3. packing
kita bisa nindakake miturut requirement customer kang

4. transportasi
biasane produk bisa dikirim dening segara

5. layanan
kita nawakake layanan logistik khusus kalebu deklarasi ekspor, bea cukai lan saben rinci sajrone kiriman, supaya kita bisa menehi layanan siji-langkah saka pesenan menyang produk menyang tangan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.