urip warni

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Babagan alasan milih peralatan forklift kita

Wiwit 2009, Taixing Andylift Equipment Co., Ltd wis setya ngrancang lan nggawe stacker berkualitas tinggi, forklift kanggo nyukupi macem-macem syarat adat.Taixing Andylift Equipment Co., Ltd wis entuk sertifikasi sistem CE, SGS lan ISO9001 lan nyedhiyakake produk lan layanan kanggo akeh customs.We tulus, tanggung jawab lan darmabakti kanggo nindakake saben proyek kanthi apik.Aku seneng ngladeni sampeyan

Babagan ruang lingkup pasokan

Stacker manual, stacker semi-listrik, stacker listrik, forklift listrik

Babagan wektu garansi produk

Biasane 12 sasi utawa 2000 jam kerja babar pisan minangka standar, endi wae sing luwih dhisik.

Babagan pesenan minimal

Ora ana watesan kanggo pesenan minimal

Babagan bahan mentah

Taixing Andylift Equipment Co., Ltd minangka produsen forklift. Kabeh bahan mentah dituku saka pemasok sing berkualitas, uga bisa tuku bahan mentah sing standar lan syarat sing ditemtokake miturut pelanggan

Babagan wektu pangiriman

Biasane 3-5 dina ngatur kanggo ngirim yen pesenan sampeyan minangka produk standar, yen kustomisasi mbutuhake 7-15 dina

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?