stacker palet, stacker listrik, forklift listrik, truk forklift listrik

Katrangan singkat:

2 ton pallet stacker, 2000kg stacker listrik, forklift listrik, truk forklift listrik

MOQ: 1 pcs

Rega FOB: $720-$1100/pcs


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

2.0 ton pallet stacker semi-listrik, model punika BDD-A20, kapasitas loading maksimum 2000kg.Dhuwur ngangkat saka 1600mm nganti 3500mm bisa opsional, uga bisa kustomisasi miturut kabutuhan klien.Model kasebut nduweni fungsi proteksi voltase kurang, sing bisa nglindhungi baterei ing kahanan voltase sithik lan ndawakake umur layanan

Parameter produk

Model

Unit

BDD-A20

Mode nyopir

 

Manual

Dirating beban

Kg

2000

Jarak tengah beban

mm

500

Overhang ngarep

mm

745

Tapak rodha

mm

1185

Bobot (karo baterei)

Kg

400

Bahan velg

 

Roda nilon

Ukuran roda ngarep

mm

Φ180*50

Ukuran roda mburi

mm

φ80*70

Ngangkat dhuwur garpu ing ndhuwur lemah

mm

1600/2000/2500/3000/3500

Dhuwur gantry wis lowed

mm

2090/1590/1840/2090/2340

Dhuwur maksimum karya forklift

mm

2100/2500/3000/3500/4000

Min.dhuwur saka garpu ndhuwur lemah

mm

90

Sakabèhé dawa

mm

1860

Ukuran garpu

mm

50*160*1100

jembaré sakabèhé

mm

800

Jembaré garpu

mm

320-1000

Radius bunder bunder

mm

1425

Kacepetan ngangkat, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.08/0.1

Kacepetan tiba, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.09/0.12

Service rem

 

Rem mekanik

Ngangkat daya motor

kw

1.6

Baterei

V/Ah

12/120

Tingkat gangguan miturut DIN12053

DB(A)

<70

Pabrik kita

factory

Peralatan produksi

detail (2)

Paket produk

detail

FAQ

1. Q: Apa sampeyan nawakake desain khusus?

2. Q: Kepiye babagan kabijakan sampel?
A: Kita bisa nampa pesenan sampel kanggo kualitas testing, nanging sampel lan daya express kudu ing akun customer kang

3. Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Biasane wektu pangiriman yaiku 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran lanjut, kanggo sawetara produk standar, kita duwe saham paling akeh lan bisa dikirim langsung.

4. Q: Apa aku bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
A: Kita tansah seneng kanggo ngawula sampeyan.pabrik kita dumunung ing Taizhou, provinsi Jiangsu. Ana penerbangan internasional sing cedhak lan lalu lintas wis dikembangake kanthi apik, yen sampeyan pengin supaya produk lan ngunjungi perusahaan, hubungi kita kanggo janjian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.