stacker listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

Katrangan singkat:

1.5ton listrik stacker, pejalan kaki truk forklift listrik, walkIE forklift baterai

MOQ: 1 pcs

Rega FOB: $1550-$2350/pcs


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Iki jinis tugas cahya walkIE stacker listrik lengkap CDD-A15, kapasitas loading maksimum 1500kg, dhuwur ngangkat saka 1600mm kanggo 3500mm bisa pilihan, iku solusi paling apik kanggo mbukak lan upload kargo ing papan cilik.

kaluwihan produk

1. desain kompak lan dimensi cilik, nawakake visibilitas banget, bisa digunakake kanthi efisien lan bebas ing papan sing sempit;

2. Nangani nduweni saklar kacepetan penyu lan gagang nduweni fungsi lumampah tegak;

3. 4-titik struktur support karo tiller sisih, tengah kurang saka gravitasi karo stabilitas banget;

4. Desain pallet pindho: loro pallet nangani ing wektu sing padha, ngangkat dhisikan saka mbukak wentis ing nambah lemah reresik kanggo rembugan gampang ramps, dock levelers lan jembatan;

5. Kanthi setir nyopir jinis lantai, nawakake radius ngowahi cilik, motor tahan debu lan anti banyu, gampang kanggo pangopènan;

6. Kanthi apik ramp braking kinerja efisien elektromagnetik parking brake;

7. Kanthi efek penyerap kejut sing apik, perakitan roda keseimbangan bisa dicopot sakabèhé, sing trep kanggo pangopènan;

8. Imbangan wheel dhuwur luwes, njamin urip wheel drive;

9. BDI karo voltase kurang Cut mati piranti pangayoman, nglindhungi baterei lan ndawakake wektu urip baterei;

10. Pangembangan Noise kurang kanthi motor sing cukup;

Parameter produk

Model

Unit

CDD-A15

Dirating beban

Kg

1500

Jarak tengah beban

mm

500

Tapak roda

mm

1555

Bobot (karo baterei)

Kg

418-526

Bahan velg

 

PU

Ukuran roda ngarep

mm

φ250*80

Ukuran roda mburi

mm

φ80*70

Ukuran wheel tambahan

mm

φ100*50

Jumlah roda (X = roda penggerak)

 

1X+1/4

Trek roda ngarep

mm

886

Trek rodha mburi

mm

525

Ngangkat dhuwur garpu ing ndhuwur lemah

mm

1600/2000/2500/3000/3500

Dhuwur gantry wis lowed

mm

2090/1590/1840/2090/2340

Min.dhuwur saka garpu ndhuwur lemah

mm

90

Sakabèhé dawa

mm

1760

Ukuran garpu

mm

60*170*1100

jembaré sakabèhé

mm

800

Jembaré garpu

mm

690

Jembar saluran (1000 * 1200mm tray)

mm

2200

Jembar saluran (800 * 1200mm tray)

mm

2100

Radius bunder bunder

mm

1370

Kacepetan nyopir, muatan lengkap / ora ana beban

Km/h

4/5.6

Kacepetan ngangkat, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.08/0.1

Kacepetan tiba, beban lengkap / ora ana beban

m/s

0.09/0.12

Service rem

 

Rem elektromagnetik

Daya motor nyopir

kw

0.75 (AC)

Ngangkat daya motor

kw

2.2 (DC)

Baterei 24v

Ah

80

Tingkat gangguan miturut DIN12053

DB(A)

<70

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.