stacker listrik forklift listrik truk forklift listrik forklift baterai

Katrangan singkat:

1.5ton 2ton stacker listrik, numpak forklift listrik, ngadeg ing forklift listrik truk forklift

MOQ: 1 pcs

Rega FOB: $3980-$5600/pcs


Detail Produk

Tag produk

deskripsi produk

The heavy counter balance full electric stacker wis rong model kanggo milih, CPD-S15 lan CPD-S20.Dhuwur ngangkat nduweni ukuran gedhe kanggo dipilih, saka 1600mm nganti 5000mm, stacker listrik iki bisa ditrapake kanggo kabeh palet.

Keuntungan produk

1. Diimpor nangani Déwan, operasi stabil lan fleksibel;

2. Diimpor lawang pigura saluran baja, aman, kuat lan awet;

3. Konfigurasi standar garpu yaiku garpu forge, kuwat banget;

4. Garpu bisa mlebu ing ngisor kargo kanthi reresik lemah cilik, trep kanggo mlebu pekarangan apa wae kanggo ngangkat kargo;

5. struktur kompak, kinerja dhuwur, rem regenerative lan gampang pangopènan;

6. Pack baterei kapasitas gedhe njamin daya tahan suwe lan trep charging.the baterei ditarik metu saka sisih, kang ono gunane kanggo ijol-ijolan lan pangopènan baterei;

Parameter produk

Model Unit CPD-S15 CPD-S20
Mode drive   Listrik Listrik
Gaya nyopir   ngadeg ngadeg
Dirating beban kg 1500 2000
Jarak tengah beban mm 500 500
Lacak mm 1680 1680
Bobot

(karo baterei)

  1500-1700 1750-1880
rodha   Roda poliuretan Roda poliuretan
Ukuran roda, roda ngarep mm φ250X80 φ250X80
Ukuran roda, roda mburi mm φ200X80 φ200X80
Jumlah roda (x: roda penggerak)   lx/2 lx/2
Trek roda mburi mm 780 780
Ngangkat dhuwur mm 1600/2000/2500/3000/3500/4500/5000 1600/2000/2500/3000/3500
Dhuwur nalika gantry wis sudo mm 2090/1590/1840/2090/2340/2090/2257 2090/1590/1840/2090/2340
Dhuwur maksimal kendaraan sajrone operasi mm 2090/2590/3090/3590/4090/5090/5590 2090/2590/3090/3590/4090
Suda dhuwur mm 35 35
Sakabèhé dawa mm 3100 3100
Jembar awak mm 1000 1000
Ukuran garpu mm 120/35/1070 120/35/1070
Jembar garpu njaba mm 200-660 200-660
Reresik lemah minimal mm 50-110 50-110
Jembar saluran (baki 1000x1200mm) mm 3300 3300
Jembar saluran (baki 800x1200mm) mm 3280 3280
Radius ngowahi mm 1600 1600
Kacepetan nyopir, muatan lengkap / ora ana beban Km/h 4.5/5.2 4.5/5.2
Tambah kacepetan, mbukak lengkap / ora mbukak m/s 0.085/0.11 0.085/0.11
Kacepetan tiba, beban lengkap / ora ana beban m/s 0.12/0.08 (Adjustable) 0.12/0.08 (Adjustable)
Service rem   Regeneratif rem Regeneratif rem
Daya motor drive kW 1.5 (AC) 1.5 (AC)
Tambah daya motor kW 2.2 2.2
Baterei 24V AH 210 210
Mode setir   Kemudi mekanik Kemudi mekanik
Tingkat kebisingan miturut DIN 12053 dB(A) <70 <70

Packing kita

detail

Apa milih kita?

1. kualitas
produk kita ketemu sertifikat CE lan sertifikat liyane supaya sampeyan bisa njaluk produk kualitas dhuwur saka perusahaan kita

2. rega
kita perusahaan kang wis cedhak 20 taun pengalaman ing industri iki, supaya kita bisa nyedhiyani rega competitive lan produk kualitas dhuwur kanggo kita pelanggan

3. packing
kita bisa nindakake miturut requirement customer kang

4. transportasi
biasane produk bisa dikirim dening segara

5. layanan
kita nawakake layanan logistik khusus kalebu deklarasi ekspor, bea cukai lan saben rinci sajrone kiriman, supaya kita bisa menehi layanan siji-langkah saka pesenan menyang produk menyang tangan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.