about

Profil perusahaan

Taixing Andylift Equipment Co.,Ltd.didegaké ing 2009, dumunung ing kutha Taixing, provinsi Jiangsu China, lan dijamin bab 2000 meter persegi.kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita wis nggawe sistem riset lan pangembangan sing kuat, lan teknologi produksi maju sing njamin kualitas produk.Kita uga wis nggawe kasugihan saka pengalaman ing sales lan tim layanan sawise-sales, pangguna kita ing tatanan saka reputasi dhuwur banget.

Produk kita minangka nderek: stacker manual, stacker semi-listrik, stacker listrik, forklift listrik, truk pallet etc, produk kita akeh digunakake ing akeh panggonan kanggo penanganan materi, utamané digunakake ing gudang, logistik lan ing .amarga syarat beda saka klien, kita nampa kustomisasi, lan pabrik kita uga nampa ODM lan OEM.Dadi akeh taun pengalaman ndadekake kita profesional ing lapangan.Kanthi kualitas dhuwur lan kinerja sing dipercaya, produk kita wis lulus pemeriksaan saka akeh panguwasa, lan entuk sertifikat CE, sertifikat SGS, lsp. dening tim efisiensi profesional lan dhuwur sing kerja ing mburi.Kita wis ngekspor macem-macem produk menyang negara lan wilayah jaban rangkah kayata Australia, Amerika, Inggris, Italia, Brazil dll.

about (2)

Kaluwihan Kita Kalebu

ico-(1)

Stocking kanggo model standar, pangiriman pas wektune;

ico (5)

Macem-macem produk selaras;

ico (4)

Respon cepet kanggo pitakonan lan sambat;

ico (3)

Kualitas sing dipercaya lan rega sing kompetitif;

ico (2)

Layanan sawise-sale apik;

Sertifikat

certificate (1)
certificate (2)
certificate (3)
certificate (4)
certificate (5)

Sembarang panjalukan, rincian apa wae, anggere sampeyan pengin ngerti, hubungi kita, kita bakal nampani kanthi apik, ngarepake nggawe bisnis karo sampeyan kanthi tulus!