Truk palet listrik 2 ton, Jack palet listrik 2000kg, forklift listrik

Katrangan singkat:

Truk palet listrik 2 ton, Jack palet listrik 2000kg, forklift listrik

MOQ: 2 pcs

Rega FOB: $780-$980/pcs


Detail Produk

Tag produk

kauntungan produk

1, desain streamlined awak luwih trep kanggo packaging lan transportasi; luwih trep kanggo nggunakake papan;

2, Ninggalake tombol tradisional ngumpulake kunci kombinasi elektronik sing luwih trep supaya bisa nyingkirake risiko kunci ilang;

3. Tombol mlaku terus supaya truk palet listrik mlaku terus nalika ngliwati lorong sing sempit;

4, stasiun pump Swiss buch njamin operasi kendaraan luwih stabil lan efisien tinimbang rata-rata saingan;

5, piranti standar kura-kura tombol ndadekake truk pallet listrik tetep kacepetan alon kang cocok kanggo tyro;

6. Kanthi tampilan kode kesalahan;

7. Roda ngarep pindho lan roda ngarep siji opsional;

8, baterei Graphene luwih awet tinimbang baterei lithi-ion ing pasar

Parameter produk

model

unit

EPT-20L

unit daya

 

listrik

operasi

 

wong mlaku

kapasitas loading

kg

2000

tengah mbukak

mm

600

dhasar rodha

mm

1220

bobot layanan karo baterei

kg

138

jinis gembong

 

PU

ukuran roda nyopir, nomer

mm

φ190*70/1

ukuran roller loading, nomer

mm

φ80*70/4

ngangkat dhuwur

mm

110

dhuwur saka tiler ing posisi druving min / max

mm

1200

dhuwur owered

mm

85

dawa sakabèhé

mm

1540

jembaré sakabèhé

mm

560/680

ukuran garpu tunggal

mm

160*1150/160*1220

reresik lemah

mm

30

ambane saluran (1000mm * 1200mm tray)

mm

1500

ambane saluran (800mm * 1200mm tray)

mm

1550

min.radius puteran

mm

1350

kacepetan travel Laden / unladen

km/j

4.2/4.5

kacepetan ngangkat Laden / unladen

mm/s

22/17

ngedhunaké kacepetan Laden / unladen

mm/s

26/30

kemampuan climbing maksimum, karo / tanpa mbukak

%

6%-10%

rem servis

 

elektromagnetik

nyopir motor

kw

0.8

ngangkat motor

kw

0.6

voltase baterei / kapasitas dirating 48V

Ah

15

bobot baterei (5%)

kg

4.5

wektu ngisi daya

h

2.5

wektu apa sawise daya lengkap

h

> 3

 

FAQ

1. Q: Apa sampeyan nawakake desain khusus?

A: Desain khusus mesthi kasedhiya, kita duwe pengalaman sing sugih ing ngatur forklift

2. Q: Kepiye babagan kebijakan sampel?

A: Kita bisa nampa pesenan sampel kanggo kualitas testing, nanging sampel lan biaya express kudu ing akun customer

3. Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 15-20 dina kerja sawise kita nampa pembayaran lanjut, kanggo sawetara produk standar, kita duwe saham paling akeh lan bisa dikirim langsung.

4. Apa sampeyan bisa ngatur kanggo ngirim barang kanggo kita?

ya wis.Nalika rampung pesenan, kita bakal ngandhani sampeyan lan uga bisa ngatur pengiriman ing wektu sing padha.Ana pengiriman LCL lan pengiriman FCL kanggo macem-macem istilah pesenan, panuku uga bisa milih


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.